کد خبر : 6792
تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۱
-

بیشترین امامزادگان تهران در کدام مناطق جای داده شده اند؟

رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از وجود۷۰ امامزاده با اهمیت خبر داد وگفت: منطقه 5 دارای 13 امامزاده، منطقه 1 دارای 9 امامزاده، منطقه 12 و 20 نیز هر یک دارای 10 امامزاده هستند و تعدادی از آنها را در ماه رمضان به شهروندان معرفی کردیم.  به گزارش پایگاه خبری کارنامه فردا؛مهرشاد کاظمی درباره اقدامات  اخیر

رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از وجود۷۰ امامزاده با اهمیت خبر داد وگفت: منطقه 5 دارای 13 امامزاده، منطقه 1 دارای 9 امامزاده، منطقه 12 و 20 نیز هر یک دارای 10 امامزاده هستند و تعدادی از آنها را در ماه رمضان به شهروندان معرفی کردیم. 

به گزارش پایگاه خبری کارنامه فردا؛مهرشاد کاظمی درباره اقدامات  اخیر ستاد گردشگری شهر تهران با اشاره به تداوم شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: در ایام نوروز برنامه‌هایمان را در قالب تورهای گردشگری و برگزاری مسابقات متعدد در فضای مجازی اجرایی کردیم و همین روند را با توجه به ادامه شیوع کرونا در ماه رمضان ولی با رویکرد جدید ادامه دادیم.

وی ادامه داد: موزه‌هایی که اشیاء مذهبی دارند (به طور خاص موزه امام علی (ع) و موزه قرآن) را در این ایام به شهروندان معرفی کردیم و علاقه‌مندان را با حدود 20 قرآن که در موزه‌های مختلف قرار دارند، آشنا کردیم، در این راستا از همکاری شهرداری‌های مناطق برای انجام این امور در فضای مجازی نیز بهره‌مند شدیم.

رئیس ستاد گردشگری شهر تهران تصریح کرد: معرفی آیین‌ها و آداب ماه مبارک رمضان در تهران قدیم در ایام ماه رمضان انجام شد و معرفی مساجد و امامزاده‌های تهران نیز در دستور کارمان قرار داشت.به عنوان مثال شهروندان علاوه بر آشنایی با تاریخچه و مشخصات امامزاده‌ها مطلع شدند که بیشترین امامزاده در منطقه 5 تهران قرار دارد.

وی افزود: به طور کلی تهران 70 امامزاده با اهمیت دارد که اهمیت آنها به دلیل این است که شجرنامه مشخصی دارند و بیشتر مورد توجه شهروندان هستند. منطقه 5 دارای 13 امامزاده، منطقه 1 دارای 9 امامزاده، منطقه 12 و 20 نیز هر یک دارای 10 امامزاده هستند و تعدادی از آنها را در ماه رمضان به شهروندان معرفی کردیم. 

کاظمی خاطرنشان کرد: آداب و رسوم ماه رمضان در کشورهای همسایه مسلمان نیز معرفی شد؛ همچنین شهروندان را با چند زورخانه‌ای که در ماه رمضان فعال بودند و یکی از سرگرمی‌های مردم تهران قدیم در این ایام بوده، آشنا کردیم. کتاب‌هایی با موضوع گردشگری نیز به شهروندان معرفی شد و از آنها خواستیم کتاب‌های مفید و مورد علاقه خود در این زمینه به ما معرفی کنند. 

به گفته‌ کاظمی، برنامه‌های ستاد از طریق اینستاگرام و کانال‌های شبکه‌های مجازی در اختیار عموم قرار گرفت و علاوه بر پیج ستادگردشگری، مطالبمان از طریق صفحات شهرداری‌های مناطق نیز به اشتراک گذاشته شد. 

خبرنگار-محمد پورتقی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.